Easymove Akatemia

Haku Easymove Akatemiaan on alkanut! Akatemia-opiskelijat pääsevät suorittamaan opintojaan työelämälähtöisesti ja kehittämään osaamistaan ammattitaitoisten fysioterapeuttien ohjauksessa.

Tule- ja urheilufysioterapia

Neurologinen kuntoutus

Akupunktio, Shockwave, huippukylmä -hoidot

Geriatrinen fysioterapia

Haemme Easymove Akatemiaan kahta fysioterapeuttiopiskelijaa ftk22 ryhmästä. Katso hakuohjeet ja hae Akatemia-opiskelijaksi 9.10.2022 mennessä.

Easymove Akatemiassa fysioterapeuttiopiskelijat pääsevät suorittamaan opintojaan työelämälähtöisesti ja kehittämään osaamistaan ammattitaitoisten fysioterapeuttien ohjauksessa.


Harjoittelujaksot

Voimme tarjota Easymove Akatemia-opiskelijalle orientoivan harjoittelun lisäksi kaksi pitkää harjoittelujaksoa. Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja laadukasta ohjausta harjoittelun aikana. Haluamme antaa Akatemia-opiskelijoille hyviä oppimiskokemuksia ja tarjota mukavat harjoittelujaksot Easymovella.

Harjoittelujaksot, jotka opiskelija voi suorittaa Easymovella ovat

 • fysioterapian perusharjoittelu,
 • ikääntyvän ja neurologisen kuntoutujan fysioterapian harjoittelu tai
 • valinnainen harjoittelu.


Easymove voi tarjota yhden harjoittelujakson/toimipiste (Kempele ja Linnanmaa) /lukuvuosi.


Projektiopinnot ja opinnäytetyö

Harjoittelujaksojen lisäksi Easymove Akatemian opiskelijat pääsevät toteuttamaan mielenkiintoisia projektiopintoja, joiden laajuus tarkentuu aina projektikohtaisesti. Projektiopinnot voivat olla esimerkiksi video- tai kuvamateriaalin tuottamista erilaisille asiakasryhmille, pienryhmien ohjausta, materiaalin ja uuden sisällön tuottaminen digitaaliselle työhyvinvointikurssille tai erityisryhmien ohjausta yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa.

Easymove toimii Akatemia-opiskelijan opinnäytetyön toimeksiantajana. Ideoimme yhdessä opinnäytetyön aiheita, jotka hyödyttävät sekä opiskelijaa että työelämää. Opinnäytetyön voi tehdä myös parin kanssa, joka ei kuulu Easymove Akatemiaan.


Easymove Akatemia -polku kerryttää opintopisteitä opintojaksolle Tulevaisuuden tuotteet ja palvelut - testaa ja kehitä (5op). Opiskelijat täyttävät Akatemia polun aikana työkirjaa, joka parhaimmillaan toimii opiskelijan CV:nä työelämään siirtyessä.


Hakuohjeet 2022

Hakuohjeet 2022

Lähetä meille hakuajan sisällä tiivis ja persoonaasi kuvastava pitchausvideo, jossa toivomme sinun vastaavan seuraaviin kysymyksiin:

 • Mikä innosti sinua opiskelemaan fysioterapeutiksi?

 • Mitä aiempaa työkokemusta tai koulutusta sinulla on? Miten voisit soveltaa aiempaa kokemustasi tai koulutusta fysioterapeuttina?

 • Pohdi, miten voisit auttaa Easymovea kehittymään fysioterapian kentällä?

 • Miksi juuri sinä haluat osaksi Easymove Akatemia toimintaa?

​​​​​​​

  Lähetä pitchausvideosi hakuajan sisällä Akatemia vastaavalle joko sähköpostitse tai Whatsappilla. Muistathan liittää yhteystietosi hakemukseesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä Easymove Akatemiasta, ota rohkeasti yhteyttä.


  Roosa Myllylä

  Fysioterapeutti |​​​​​​​ Easymove Akatemia vastaava

  roosa.myllyla@easymove.fi tai p.040 192 5948


  Easymove Akatemia opiskelijoiden projektit:

  Senioreiden kotiharjoitteluvideot

  Easymove Akatemia-opiskelijat Minna ja Ida (ftk19) tuottivat projektiopintoina seniorijumppavideot.

  Lue lisää


  Tutustu Easymoven henkilökuntaan ja monipuolisiin fysioterapiapalveluihin: