Easymove Akatemia

Haku Easymove Akatemiaan on alkanut! Akatemia-opiskelijat pääsevät suorittamaan opintojaan työelämälähtöisesti ja kehittämään osaamistaan ammattitaitoisten fysioterapeuttien ohjauksessa.

Tule- ja urheilufysioterapia

Neurologinen kuntoutus

Akupunktio, Shockwave, huippukylmä -hoidot

Geriatrinen fysioterapia

Haemme Easymove Akatemiaan kahta fysioterapeuttiopiskelijaa ftk24 ryhmästä. Katso hakuohjeet ja hae Akatemia-opiskelijaksi 10.11.2024 mennessä.

Easymove Akatemiassa fysioterapeuttiopiskelijat pääsevät suorittamaan opintojaan työelämälähtöisesti ja kehittämään osaamistaan ammattitaitoisten fysioterapeuttien ohjauksessa.


Harjoittelujaksot

Voimme tarjota Easymove Akatemia-opiskelijalle orientoivan harjoittelun lisäksi kaksi pitkää harjoittelujaksoa. Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja laadukasta ohjausta harjoittelun aikana. Haluamme antaa Akatemia-opiskelijoille hyviä oppimiskokemuksia ja tarjota mukavat harjoittelujaksot Easymovella.

Harjoittelujaksot, jotka opiskelija voi suorittaa Easymovella ovat

  • fysioterapian perusharjoittelu,
  • ikääntyvän ja neurologisen kuntoutujan fysioterapian harjoittelu tai
  • valinnainen harjoittelu.


Easymove voi tarjota yhden harjoittelujakson/toimipiste (Kempele ja Linnanmaa) /lukuvuosi.


Projektiopinnot ja opinnäytetyö

Harjoittelujaksojen lisäksi Easymove Akatemian opiskelijat pääsevät toteuttamaan mielenkiintoisia projektiopintoja, joiden laajuus tarkentuu aina projektikohtaisesti. Projektiopinnot voivat olla esimerkiksi video- tai kuvamateriaalin tuottamista erilaisille asiakasryhmille, pienryhmien ohjausta, materiaalin ja uuden sisällön tuottaminen digitaaliselle työhyvinvointikurssille tai erityisryhmien ohjausta yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa.

Easymove toimii Akatemia-opiskelijan opinnäytetyön toimeksiantajana. Ideoimme yhdessä opinnäytetyön aiheita, jotka hyödyttävät sekä opiskelijaa että työelämää. Opinnäytetyön voi tehdä myös parin kanssa, joka ei kuulu Easymove Akatemiaan.


Easymove Akatemia -polku kerryttää opintopisteitä opintojaksolle Tulevaisuuden tuotteet ja palvelut - testaa ja kehitä (5op). Opiskelijat täyttävät Akatemia polun aikana työkirjaa, joka parhaimmillaan toimii opiskelijan CV:nä työelämään siirtyessä. Lisätietoa saat OAMK:n opettajilta.


Hakuohjeet 2024

Hakuohjeet 2024

Lähetä meille hakuajan sisällä tiivis ja persoonaasi kuvastava pitchausvideo, jossa toivomme sinun vastaavan seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä innosti sinua opiskelemaan fysioterapeutiksi?

  • Mitä aiempaa työkokemusta tai koulutusta sinulla on? Miten voisit soveltaa aiempaa kokemustasi tai koulutusta fysioterapeuttina?

  • Pohdi, miten voisit auttaa Easymovea kehittymään fysioterapian kentällä?

  • Miksi juuri sinä haluat osaksi Easymove Akatemia toimintaa?

​​​​​​​

    Lähetä pitchausvideosi hakuajan sisällä Akatemia vastaavalle joko sähköpostitse tai Whatsappilla. Varmistathan videoiden toimivuuden, mikäli aiot lähettää videon pilvipalvelun kautta. Muistathan liittää myös yhteystietosi hakemukseen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä Easymove Akatemiasta, ota rohkeasti yhteyttä.


    Roosa Myllylä

    Fysioterapeutti |​​​​​​​ Easymove Akatemia vastaava

    roosa.myllyla@easymove.fi tai p.040 192 5948


    Easymove Akatemia opiskelijoiden projektit:

    Senioreiden kotiharjoitteluvideot

    Easymove Akatemia-opiskelijat Minna ja Ida (ftk19) tuottivat projektiopintoina seniorijumppavideot.

    Lue lisää


    Tutustu Easymoven henkilökuntaan ja monipuolisiin fysioterapiapalveluihin: