Ryhmäliikkujan ABC

 1. Varaa paikka tunnille etukäteen puhelinsovelluksen kautta.
  1. Mikäli tunti on täynnä, voit myös ilmoittautua jonopaikalle. Tällöin saat sähköpostiisi ilmoituksen, mikäli tunnille vapautuu paikka. Sinun tulee joko hylätä tai vahvistaa sinulle tarjottu tuntipaikka.
 2. Saavuthan tunnille hyvissä ajoin.
 3. Vahvista tuntivarauksesi puhelinsovelluksella viimeistään 7min ennen tunnin alkua.
 4. Pidäthän mukana omaa hikipyyhettä.
 5. Puhdista käyttämäsi välineet tunnin jälkeen.
 6. Turvallisuussyistä ryhmäliikuntatunneille ei voi osallistua kesken tunnin (eikä myöskään puolikuntoisena tai sairaana).


Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä arkipyhinä. Virtuaalijumpat ovat sen sijaan käytössäsi ympäri vuoden. Tuntimuutokset ovat mahdollisia: reaaliaikaisen lukujärjestyksen näet aina varausjärjestelmämme kautta joko nettisivuillamme tai Easymoven Hyvinvointimaailma -puhelinsovelluksesta. Ilmoitamme mahdollisista tuntimuutoksista aina puhelinsovellukseen. Kempeleen Spinning -tunnit ohjataan Spinning-salissa. Muut tunnit ohjataan Kempeleessä ja Linnanmaalla isossa ryhmäliikuntasalissa.


Tarkemmat ryhmäliikunnan tuntivarauksia ja peruutuksia koskevat ohjeistukset ja ehdot (Sopimusehdot):

 • Voit varata ryhmäliikuntatunneille paikan vain itsellesi, sillä tunnus on henkilökohtainen.
 • Paikan varaaminen (ja peruminen) tehdään puhelinsovelluksella tai nettisivujen kautta tai asiakaspalvelussamme.
 • Voit olla ilmoittautunut yhtäaikaisesti 6 eri tunnille.
 • Voit ilmoittautua tunnille yhtä (1) viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa.
 • Turvallisuussyistä ryhmäliikuntatunneille ei voi osallistua kesken tunnin. Olethan siis hyvissä ajoin paikan päällä. Etukäteen varattu tunti tulee vahvistaa kuntosalin tiloissa viimeistään 7 minuuttia ennen tunnin alkua. Vahvistamisen voi tehdä omalla puhelinsovelluksella. Mikäli vahvistusta ei tehdä viimeistään 7 minuuttia ennen tunnin alkua, tuntivaraus raukeaa ja tuntipaikka vapautuu kaikkien asiakkaiden varattavaksi. Lisäksi vahvistamattomasta tunnista kertyy asiakkaalle sanktio.
 • Neljännestä sanktiosta (=peruuttamattomasta tai vahvistamattomasta tuntivarauksesta) asiakas menettää 14 vuorokauden ajaksi mahdollisuuden varata ryhmäliikuntapaikkoja itse. Sanktio voidaan poistaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Ryhmäliikunnan tuntivaraus tulee esteen sattuessa peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen ohjatun tunnin alkua. Varauksen voi peruuttaa puhelinsovelluksen kautta itse. Äkilliset sairastapaukset yms alle 2 tuntia ennen tunnin alkua voi ilmoittaa sähköpostitse
  • Kempeleen kuntosali: liikunta@easymove.fi
  • Linnanmaan kuntosali: liikunta.linnanmaa@easymove.fi